Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Chelsea meldt zich met 175 miljoen euro mogelijk bij Lyon en Ajax'

Laatste update:

Lampard werd aan het begin van dit seizoen aangesteld als nieuwe trainer van Chelsea, maar wacht sindsdien nog altijd op zijn eerste echte aankoop. The Blues mochten afgelopen zomer vanwege een transferban helemaal geen nieuwe spelers toevoegen aan de selectie, terwijl er in januari bewust voor gekozen werd om de hand op de knip te houden. Lampard uitte zijn onvrede over het uitblijven van versterkingen extern niet, maar volgens de Evening Standard had hij wel degelijk gehoopt op nieuwe namen.

De Londense krant verzekert dat Lampard aankomende zomer hoe dan ook een nieuwe centrumspits wil toevoegen aan zijn selectie. Edinson Cavani (Paris Saint-Germain) en Dries Mertens (Napoli) werden afgelopen maand genoemd als tussenoplossingen, maar Chelsea heeft voor de langere termijn een andere favoriet: Dembélé. De 23-jarige aanvaller bleek in de winterse transferperiode niet los te weken bij Olympique Lyon, maar Chelsea is hoopvol dat de Franse club na dit seizoen wél wil praten over een transfer.

Lampard wil aankomende zomer echter niet alleen een centrumspits toevoegen aan zijn selectie: ook de vleugels zijn dringend aan vernieuwing toe. Pedro Rodríguez vertrekt na dit seizoen vrijwel zeker transfervrij bij de Londense club, terwijl Willian eveneens in het bezit is van een aflopend contract. Jadon Sancho (Borussia Dortmund) wordt in de Engelse al geruime tijd genoemd als mogelijke versterking, maar de Evening Standard gooit vanavond ook de naam van Wilfried Zaha (Crystal Palace) én Ziyech weer op.

Ziyech heeft een doorlopend contract bij Ajax, maar de verwachting is dat de Amsterdamse club bij een redelijk bod zal meewerken aan een zomers vertrek van de spelmaker. Ziyech maakte eerder dit seizoen grote indruk in de Champions League tegen Chelsea, onder meer met een schitterende vrije trap uit een schier onmogelijke hoek die uiteindelijk leidde tot een eigen doelpunt van doelman Kepa Arrizabalaga.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
68
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties