Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea morele winnaar na gelijkspel tegen Paris SG

Laatste update:

José Mourinho vond het vooral belangrijk om niets te incasseren en liet zijn elftal daarom met een afwachtende houding starten in het uitverkochte Prinsenpark. Het was daardoor vooral eenrichtingsvoetbal in de beginfase, want PSG mocht de bal laten rondgaan en Chelsea kon de voorwaartsen maar niet bereiken. Na elf minuten kreeg de thuisploeg twee eerste goede kansen: Thibaut Courtois had een antwoord op een kopbal van Blaise Matuidi en werd luttele seconden later ook op de proef gesteld door Zlatan Ibrahimovic. Het aanvalsspel van PSG was echter ook nog niet fris en fruitig.

Na het eerste kwartier kwam Chelsea er meer uit, maar Diego Costa en Eden Hazard werden goed in de gaten gehouden door de defensie van PSG. Tien minuten voor rust kreeg PSG weer een goede mogelijkheid: Courtois kopte een kopbal van Edinson Cavani uit de korte hoek. Twee minuten later sloeg de tegenstander toe: de verdedigers John Terry (voorzet), Gary Cahill (hakje) en Branislav Ivanovic knutselden een mooie aanval in elkaar en laatstgenoemde kopte uiteindelijk raak: 0-1. Dat was eigenlijk de enige kans die de Londenaren tot dat moment hadden weten te creëren in Parijs.

Chelsea nam de voorsprong mee de kleedkamer in. Ibrahimovic - die voor rust slechts negentien keer de bal raakte - deed nog wel een poging, maar hij joeg een vrije trap over. Ook in de tweede helft kon PSG de verdediging van Chelsea niet echt verontrusten, tot minuut 55. Toen stuurde Cavani de bal met zijn hoofd namelijk naar de verre hoek, op aangeven van Matuidi: 1-1. Hij maakte daarmee alweer zijn zesde Champions League-doelpunt van dit seizoen. Chelsea plooide meer terug en ontsnapte na een uur aan de 1-2: schoten van Ibrahimovic en Ezequiel Lavezzi werden geblokt.

PSG groeide in de wedstrijd en werd halverwege de tweede helft opnieuw gevaarlijk: David Luiz kopte net over. De Braziliaan probeerde het even later ook nog met een vrije trap, maar die strandde in de muur. In het laatste kwartier kwamen beide elftallen niet echt meer aan voetballen toe en leken zich neer te leggen bij een gelijkspel. Cavani kreeg nog wel een geweldige kans op de 2-1, maar hij schoof het leer na een knappe slalom voorlangs. Courtois hield Zlatan in de blessuretijd ook nog van scoren af. Ook met Juan Cuadrado en Loïc Rémy binnen de lijnen slaagde Chelsea er niet meer in om het PSG van Laurent Blanc pijn te doen.

UEFA Champions League
Paris Saint-Germain
1 - 1
Chelsea
Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
0
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
7
PSV volgt speler op de voet en gaat mogelijk zakendoen met Bayern München
3
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
14
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties