Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea neemt Falcao op huurbasis over van Monaco

Laatste update:

"Ik ben erg blij dat ik naar Chelsea ga en kan niet wachten om met de training te starten. Ik wil met deze club de landstitel prolongeren en succesvol zijn in Europa", zegt de Colombiaan, die onlangs met zijn land tot de kwartfinale reikte in de Copa América. Het is niet bekend wat Chelsea voor de komst van Falcao betaalt. Het staat al wel vast dat middenvelder Mario Pasalic als onderdeel van de deal op huurbasis naar het Stade Louis II trekt.

De transfer van El Tigre komt niet bepaald als een verrassing, want onder meer Marca meldde precies een maand geleden dat de deal op een haar na rond was en dat die na de Copa zou worden aangekondigd. Falcao zou genoegen hebben genomen met een salaris van 137.000 euro, terwijl hij in het vorstendom volgens de bovengenoemde sportkrant 350.000 per week cashte.

Falcao stond naar verluidt ook in de belangstelling van clubs als Valencia, Zenit Sint-Petersburg en Juventus, maar blijft dus in Engeland. Hij kwam vorig seizoen tot slechts vier competitiedoelpunten in dienst van United en de club van manager Louis van Gaal besloot de koopoptie dan ook niet te lichten. Het contract van Falcao loopt bij Monaco nog tot de zomer van 2018 door.

Pasalic
AS Monaco verhuurt Falcao aan Chelsea en daar krijgt men dus Pasalic voor terug. De twintigjarige Pasalic werd door Chelsea voor 2,2 miljoen euro gekocht van Hajduk Split, maar een doorbraak in de Londense hoofdmacht kwam er niet. Vorig seizoen speelde hij op huurbasis bij Elche. Het talent werd eerder nog in verband gebracht met PSV en Vitesse, maar hij gaat dus aan de slag in de Ligue 1.

Denk jij dat Radamel Falcao gaat slagen bij Chelsea?

Meer nieuws

Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
5
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
7
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
110

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties