Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea neemt per direct afscheid van Villas-Boas

Laatste update:

De club schrijft op het digitale thuis dat de resultaten de voorbije weken niet goed genoeg waren. Zo werd er zaterdag nog verloren van West Bromwich Albion. Het vooruitzicht op verbetering was er volgens de leiding niet, dus achtte men het beter afscheid te nemen van de Portugees. Chelsea doet nog mee in de Champions League, is nog actief in de FA Cup en heeft in de competitie nog kans om bij de beste vier ploegen te eindigen.

Villas-Boas werd in de zomer van 2011 voor circa vijftien miljoen euro overgenomen van FC Porto. De club staat nu vijfde in de rangschikking van de Premier League, met een achterstand van twintig punten op lijstaanvoerder Manchester City. In de Champions League moet men een nederlaag van 3-1 tegen Napoli zien weg te poetsen.

Is het logisch dat André Villas-Boas is ontslagen als trainer van Chelsea?

Meer nieuws

Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
4
Schrikken voor Koeman: Nathan Aké valt geblesseerd uit bij Manchester City
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
27
Opmerkelijk: nederlaag in CL-finale levert Borussia Dortmund meer op dan winst
9
Competitieduel Standard Luik afgelast: spelers komen niet opdagen in stadion
6
Rik Elfrink onthult hoogte van terugkoopclausule in contract Malik Tillman
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties