Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea nog niet uitgewinkeld: 'Vorig seizoen gebruikte ik 13 spelers'

Laatste update:

"We zijn een geweldige club, maar we zitten wel in een fase waarin we ons geen fouten kunnen veroorloven. We moeten onszelf verbeteren en onze selectie uitbreiden. We moeten iets belangrijks worden voor het heden, maar ook voor de toekomst", steekt hij van wal tegenover de Daily Mirror. "We moeten ons verbeteren met nieuwe aanwinsten. Om te proberen zo het niveau te bereiken van andere teams die aan de top bleven. Zij hebben echter al jaren met hun spelers kunnen werken."

"Wij moeten nu proberen om een ruimte te creëren waarin we een kern hebben van vijftien of zestien spelers. Hier moeten we dan ieder seizoen een of twee stukken aan toevoegen om een team te maken dat er klaar voor is om aan de top te blijven. We moeten een solide fundering creëren bij deze club."

"Vorig seizoen gebruikte ik slechts dertien spelers op een reguliere basis en daarmee werden we kampioen en haalden we de finale van de FA Cup", gaat Conte verder. "Jullie kunnen zien dat slechts dertien spelers vorig seizoen meer dan tien wedstrijden speelden, dat betekent dat we de selectie moeten verbeteren. Mijn club weet dit maar al te goed en we moeten proberen om de beste oplossing te vinden."

Vind jij dat Chelsea nog meer versterkingen nodig heeft?

Meer nieuws

Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
0
'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
5
Ajax moet grote naam doorstrepen in zoektocht naar nieuwe algemeen directeur
4
Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
22
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
57
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties