Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea ondanks flitsend begin moeizaam naar zege bij laagvlieger

Laatste update:

Hull City - Chelsea 2-3
Het leek snel gespeeld tussen Hull en Chelsea. De koploper trok fel van leer tegen de laaggeklasseerde gastheren en stond binnen twee minuten op voorsprong. Eden Hazard werd niet aangepakt bij zijn rush richting de goal en de Belg haalde vanaf de rand van de zestien verwoestend uit: 0-1. Weer zeven minuten later dacht Diego Costa de wedstrijd in het slot te gooien. De Spanjaard dribbelde vanaf de linkerkant de zestien binnen en werd geen strobreed in de weg gelegd. Met een geplaatst schot in de verre hoek rondde hij af. Hull City leek daarmee rijp voor de slacht, maar manager Steve Bruce zag zijn spelers opveren en vechten voor iedere centimeter. Dat werd beloond.

Ahmed Elmohamady deed in de 26e minuut iets terug door bij de tweede paal binnen te schuiven en vervolgens ging Thibaut Courtois gigantisch in de fout. De normaliter zo zekere doelman van Chelsea rekende erop dat Branislav Ivanovic zijn pass zou oppikken, maar de Serviër stond met zijn rug naar de situatie. Abel Hernández reageerde vliegensvlug en kon de bal in het lege doel schuiven. Vervolgens leek de wedstrijd lange tijd af te stevenen op een remise. Courtois maakte in de tussentijd zijn fout wel meer dan goed door drie keer op rij geweldig te redden, en dik tien minuten later loodste Rémy de bezoekers alsnog in veilige haven. De spits, nog geen minuut in het veld, schoot de beslissende 2-3 binnen.

Queens Park Rangers - Everton 1-2
Everton had wat recht te zetten na de kansloze nederlaag tegen Dynamo Kiev en begon goed. Na achttien minuten schoot Seamus Coleman prachtig raak in de lange hoek en die 0-1 bleef staan tot de 65e minuut. Edoardo Vargas, op dat moment vijf minuten binnen de lijnen, trof van dichtbij doel na een scrimmage voor de neus van Tim Howard. De 1-1 hield echter niet lang stand, want nog geen kwartier later werkte Aaron Lennon een afgeslagen bal van dichtbij binnen. Verdiend was die treffer niet te noemen: QPR had op dat moment het betere van het spel en raakte nog de paal, maar slaagde er niet meer in om nog een verdiend punt uit het vuur te slepen. De Londenaren blijven daardoor in de degradatiezone staan, Everton lijkt zo goed als veilig.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties