Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea ontbrandt na rust, eerste punt voor Koeman

Laatste update:

Chelsea - Leicester City 2-0
Er zijn in de Premier League geen tegenstanders die makkelijk verslagen kunnen worden. De uitspraak is misschien wat cliché, maar hij wordt te pas en te onpas gebruikt en zaterdag bleek het in West-Londen weer eens de waarheid. Chelsea, met een ijzersterke selectie misschien wel titelkandidaat nummer één, had het bijzonder lastig met promovendus Leicester City. In de eerste helft deden de bezoekers zeker niet onder voor de Londense grootmacht. Chelsea had weliswaar meer balbezit, maar Leicester City liet zich niet onbetuigd en kreeg enkele goede mogelijkheden. Het duurde tot na rust voor de wedstrijd echt tot leven kwam, maar toen dat gebeurde werd het ook een heerlijk schouwspel.

Het golfde op en neer en met name Chelsea kreeg kans na kans: Oscar raakte de paal, Branislav Ivanovic zag een knal gepakt worden door keeper Kasper Schmeichel en diezelfde Schmeichel stond in de weg bij een stift en een schuiver van Cesc Fàbregas. Aan de andere kant verrichtte Chelsea-keeper Thibaut Courtois heldendaden door tot twee keer toe een prachtredding te uit te voeren oog in oog met David Nugent. Na een uur moest het dappere Leicester alsnog het hoofd buigen. Diego Costa kreeg de bal wat lastig aangespeeld van Ivanovic, maar controleerde met de borst en tikte het ding binnen. Na een fraaie actie tekende Eden Hazard voor 2-0.

Southampton - West Bromwich Albion 0-0
Koeman koos opnieuw voor Dusan Tadic en Graziano Pellè in de basis bij the Saints, net als vorig weekend tegen Liverpool. Wat ook hetzelfde was als tijdens de wedstrijd op Anfield was het prima spel van Southampton, dat de gecreëerde kansen echter niet omzette in doelpunten. Pellè kreeg een vroege bal niet onder controle, een voorzet van Tadic ging over hem heen, Fraser Forster pakte een schot van de Servische linksbuiten en ook invaller Shane Long, de 'man van vijftien miljoen euro' die door Koeman werd binnengehaald, kon het verschil niet maken.

Aan de zijde van de bezoekers maakte Jason Davidson, die van Heracles Almelo overkwam, zijn debuut in Engeland door Sébastien Pocognoli af te lossen met nog een half uur op de klok. Long gaf de bal nog wel met de borst aan de sterk en dwingend spelende Tadic, maar de Serviër schoot maar net naast. Koeman en de zijnen verdienden drie punten voor eigen publiek, terwijl de tijd wegtikte. Over een week wacht een nieuwe kans om de eerste overwinning in de wacht te slepen, uit bij West Ham United en dan zal Pellè ook hopen dat hij van 'de nul' af komt.

Swansea City - Burnley 1-0
Eerst winst op Old Trafford en vervolgens een zege op eigen veld tegen promovendus Burnley: het seizoen is uitstekend van start gegaan voor Swansea City. Zaterdag hielp Nathan Dyer zijn club aan drie punten, door halverwege de eerste helft het enige doelpunt van de middag op zich te nemen. Hij ging een geweldige solo aan en haalde daarna succesvol de trekker over. Burnleys beste kans was niet besteed aan Lukas Jutkiewicz, maar ook David Jones had nog een prima kans om te scoren. Hij stuitte echter op Lukasz Fabianski. Nederlandse inbreng was er niet aan de zijde van de Welshmen, want Dwight Tiendalli bleef negentig minuten op de bank. Vorige week mocht hij als invaller nog wel meedoen tijdens de seizoensouverture tegen Manchester United.

Crystal Palace - West Ham United 1-3
Door het gedoe rond het sms-verkeer tussen beoogd manager Malky Mackay en (de inmiddels vertrokken) directeur Iain Moody, de twee stuurden elkaar onder meer racistische en homofobische tekstberichten, was het bijzonder onrustig op Selhurst Park. West Ham United maakte het gevoel er niet beter op. Al in de eerste helft scoorde West Ham twee keer. De eerste kwam op naam van Mauro Zárate, die de bal na een korte corner met een volley tegen de touwen deed belanden. De 0-2 was voor Stewart Downing, jazeker, die naar binnen trok en met een diagonaal schot tekende voor zijn eerste goal sinds maart 2013. Met een schot van afstand zorgde Marouane Chamakh nog voor de aansluitingstreffer, maar toen Carlton Cole de marge weer groter maakte was het voorbij met de dadendrang van de thuisploeg.

-

Meer nieuws

Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
3
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
18
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
41
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
21
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties