Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea ontsnapt door late goals; Tottenham wint ook

Laatste update:

Watford - Chelsea 1-2
Chelsea had in de eerste helft het beste van het spel, maar de betere kansen waren aanvankelijk voor de thuisploeg. Thibaut Courtois pakte een laag schot van José Holebas en Odion Ighalo slaagde er niet in om een voorzet van Nordin Ambrabat doeltreffend af te ronden. In de slotfase van de eerste helft en in het begin van het tweede bedrijf deed Eden Hazard een poging om de score te openen, maar de Belg zag dat Watford na 55 minuten aan de andere kant van het veld de leiding nam op Vicarage Road. Étienne Capoue controleerde een voorzet van Adlène Guédioura op de borst en hamerde met zijn linker binnen: 1-0.

Het Chelsea van Antonio Conte trachtte direct wat terug te doen en kreeg kansen via Hazard en Nemanja Matic, maar voormalig PSV'er Heurelho Gomes gaf zich niet gewonnen. Conte wist dat er wat moest gebeuren en voerde in een tijdsbestek van twee minuten twee wissels door: Victor Moses en Batshuayi vervingen Pedro Rodríguez en Oscar. Het was uiteindelijk Batshuayi die Chelsea voor een nederlaag behoedde, want de Rode Duivel benutte een rebound na een schot van Hazard. Diego Costa maakte er na 87 minuten, op aangeven van Cesc Fàbregas ook nog 1-2 van voor Chelsea. Batshuayi raakte in de slotseconde het aluminium, maar daar maalde hij niet meer om, want de punten waren binnen.

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op

Tottenham Hotspur - Crystal Palace 1-0
Tottenham was in een relatief open eerste helft de bovenliggende partij, maar vergat zichzelf te belonen. De eerste serieuze kans voor the Spurs was voor Toby Alderweireld, die echter recht op Wayne Hennessey kopte. De Londenaren van manager Mauricio Pochettino deden in het vervolg van de eerste helft nog pogingen via Victor Wanyama (kopbal over), Harry Kane en Vincent Janssen (reddingen Hennessey), maar scoorden niet. Crystal Palace slaagde er nauwelijks in om spits Connor Wickham te bereiken en kwam voor rust niet veel verder dan pogingen voor Jason Puncheon en Andros Townsend.

Tottenham ging in de tweede helft op jacht naar de bevrijdende treffer, maar Crystal Palace begon ook met meer aanvallende intenties te spelen. De eerste mogelijkheid was voor Kane, die na een voorzet van Eric Dier net naast kopte, en de tweede kans kwam op naam van Yohan Cabaye, die in kansrijke positie te hoog mikte. Tottenham voerde hierna ook een race tegen de klok en kreeg na 72 minuten dé kans om de drie punten op White Hart Lane te houden: Janssen werd vrijgespeeld door Dele Alli, maar schoot ruim naast. Na 84 minuten viel de 1-0 alsnog: Wanyama scoorde na een hoekschop.

Swansea City - Hull City 0-2
Swansea liet in de eerste helft beter voetbal zien dan Hull, maar ook de bezoekers kwamen er een aantal keer gevaarlijk uit en hadden misschien wel een strafschop moeten hebben nadat Robert Snodgrass was neergehaald door Jordi Amat. The Swans werden gevaarlijk via onder anderen Modou Barrow en Fernando Llorente en Gylfi Sigurdsson trof zelfs de lat. In de tweede helft werd er niet zoveel gecreëerd als in de eerste, maar vielen er wel twee doelpunten te noteren. Shaun Maloney kroonde zich tien minuten voor tijd tot de redder van Hull, want de invaller schoot bij een hoekschop binnen. In de blessuretijd werd het via Abel Hernández ook nog 0-2 in het Liberty Stadium.

-
Wie eindigt dit seizoen hoger, denk je?

Meer nieuws

El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
1
Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
8
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
50
Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
16
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties