Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Chelsea ontvangt 'shock bid' van 21 miljoen euro op teruggekeerde Aké'

Laatste update:

Dat melden verscheidene Engelse media, waaronder The Independent en de Daily Mirror dinsdagavond. De laatstgenoemde krant spreekt van een shock bid. Naar verluidt staat Chelsea ervoor open om het bod te accepteren. De club legt de bal volledig bij Aké, schrijven de kranten. De Nederlander probeert sinds zijn terugkeer trainer Antonio Conte te imponeren en hoopte juist op een doorbraak bij Chelsea.

Zaterdag had Aké in de FA Cup-wedstrijd tegen Brentford voor het eerst sinds oktober 2014 weer een basisplaats bij the Blues. De concurrentie is echter moordend op Stamford Bridge en het is daarom de vraag of de 21-jarige Hagenaar eieren voor zijn geld kiest. Conte zou de jongeling 'niet als een onvervangbare speler' zien. Daarom heeft Chelsea het bod niet meteen van de hand gedaan. Aké ligt tot medio 2020 vast in Londen.

-
Moet Nathan Aké 'ja' zeggen tegen Bournemouth?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties