Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea probleemloos naar zege op reuzendoder Stoke

Laatste update:

Stoke greep eerder dit seizoen al de scalp van Manchester City, Arsenal en Tottenham Hotspur, maar kon het Chelsea maandagavond niet moeilijk maken. De bezoekers lieten er duidelijk geen gras over groeien, want binnen twee minuten was de nul al van het bord: John Terry kopte uit een hoekschop van Cesc Fàbregas raak en zette zijn ploeg daarmee op rozen. Chelsea had de boel prima onder controle en dat leidde tot frustratie bij de tegenstander. Eden Hazard werd na twintig minuten bijvoorbeeld met een schandalige 'hakbijlbeweging' van Phil Bardsley afgestopt en manager José Mourinho vreesde het ergste.

De Belg kon echter door en Bardsley kreeg slechts een gele kaart. Stoke probeerde spits Peter Crouch met name via lange ballen te bereiken en deed wel een paar schuchtere pogingen, maar doelman Thibaut Courtois hoefde zich niet overmatig in te spannen. In het restant van de eerste helft was Diego Costa namens Chelsea nog tweemaal dreigend, maar na een pass van Fàbregas schoot hij voorlangs en in de blessuretijd voorkwam Ryan Shawcross dat de Spanjaard kon afdrukken. Met Erik Pieters in de basiself moest Stoke na rust meer komen, maar echte dreiging ging er lang niet van the Potters uit.

De beste kansen waren bovendien weer voor Chelsea: Willian zette Asmir Begovic aan het werk en de keeper hield even later ook Fàbregas van scoren af. In de laatste twintig minuten drong Stoke meer aan en het publiek ging weer in een punt geloven. Charlie Adam schoot niet eens zo ver naast en Marko Arnautovic ging na een veelbelovende aanval overhaast te werk. Twaalf minuten voor tijd werd de wedstrijd dan toch beslist: Hazard speelde Fàbregas in het strafschopgebied vrij en de Spanjaard schoot de bal, zonder hem vol te raken, in de verre hoek. Begovic voorkwam nog dat Costa er 0-3 van maakte in het Brittania Stadium.

'Barcelona had Cesc Fàbregas niet moeten laten gaan'

Meer nieuws

Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
5
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
7
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
14
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
14
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties