Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea rondt komst duurste doelman aller tijden af: 'Het was een optelsom'

Laatste update:

"Het was een belangrijke beslissing voor mij, zowel voor mijn carrière als voor mijn privéleven. Veel zaken trokken mij aan bij Chelsea: alle prijzen die de club heeft gewonnen, de andere spelers, de stad, de Premier League. Het is een optelsom van dingen en ik ben erg blij dat Chelsea besloten heeft mij te vertrouwen en binnen te halen", legt hij uit.

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Directeur Marina Granovskaia verwelkomde de nieuwe aanwinst en geeft aan dat Chelsea niet over één nacht ijs is gegaan in de zoektocht naar de vervanger van de naar Real Madrid vertrokken Thibaut Courtois: "We bewonderen Kepa's talent al langere tijd en we zijn erg blij met zijn komst. Hij heeft zijn fantastische kwaliteiten en consistentie al gedemonstreerd en zal een belangrijk onderdeel zijn van de successen die Chelsea in de aankomende jaren zal vieren."

"Zijn contract voor de lange termijn weerspiegelt het vertrouwen dat wij in hem hebben en we kijken met een enorm gevoel van optimisme uit naar de aankomende seizoenen", vertelt zij. Kepa heeft zijn handtekening gezet onder een zevenjarig contract en is de vierde nieuwe aanwinst van Chelsea voor het aankomende seizoen. The Blues verzekerden zich eerder al van de diensten van Jorginho en de ervaren doelman Robert Green en rondden woensdag ook de komst van de van Real Madrid gehuurde Mateo Kovacic af.

Een goede aanwinst voor Chelsea?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
Rensch onthult: 5 Ajax-spelers gingen gesprek aan met fans na uitfluiten Taylor
3
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
1
Miskoop van Ajax heel hard op weg naar de uitgang: deal van 3 miljoen euro
46

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties