Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea stalt Familia-Castillo opnieuw in Eredivisie na vertrek bij AZ

Laatste update:

"Ik wil mezelf laten zien op het hoogste niveau en ADO Den Haag is daar een goede club voor. Omdat ik al veel jongens ken, zal ik me vast en zeker snel thuis voelen", reageert Familia-Castillo op de clubwebsite van ADO. "Ik ben een aanvallend ingestelde speler, die graag aan de bal is en ook zijn mannetje staat in de duels." Martin Jol, hoofd van het technisch hart van de club, ziet in de aanwinst een 'veelzijdige linkspoot'. "Het is een mooi signaal dat een grootmacht als Chelsea onze club als een goed platform voor de verdere groei van een veelbelovend talent beschouwt. We hopen dat Juan een belangrijke rol gaat spelen aan onze linkerkant. Met zijn techniek en creativiteit zijn in ieder geval de ingrediënten aanwezig om ons te kunnen helpen in de strijd om handhaving in de Eredivisie."

Familia-Castillo speelde van 2009 tot medio 2015 in de jeugdopleiding van Ajax, waarna hij naar Chelsea vertrok. Een doorbraak in de hoofdmacht van de Engelse topclub zat er geen moment voor hem in. Vorig seizoen werd hij door Chelsea verhuurd aan Ajax. Hij kwam terecht bij de beloften van de Amsterdammers en speelde 23 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Deze jaargang werd hij gestald door AZ, de club waarvoor hij op 27 december zijn debuut maakte tegen FC Utrecht (2-2). Een minuut voor tijd kwam hij als invaller binnen de lijnen als vervanger van Myron Boadu.

Familia-Castillo, wiens contract bij Chelsea doorloopt tot aan de zomer van 2022, wordt de derde winterse versterking van ADO Den Haag. Eerder deze transferperiode versterkte de club zich al met Marko Vejinovic en Daryl Jamaat. Beide spelers werden transfervrij opgepikt en maakten afgelopen weekend hun debuut tegen RKC Waalwijk. Het duel in Noord-Brabant werd met 0-1 gewonnen door een doelpunt van Boy Kemper. Het was pas de tweede overwinning van de Hagenaren dit Eredivisie-seizoen; eerder werd VVV-Venlo met 1-2 verslagen. Met tien punten uit achttien wedstrijden staat ADO Den Haag op de zestiende plaats in de Eredivisie.

Meer nieuws

Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
0
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
8
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
17
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
4
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties