Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea stuurt overbodige aankoop na een jaar al weg

Laatste update:

Sevilla spreekt niet over een optie tot koop, maar Chelsea zal deze naar verwachting ook niet in het huurcontract laten opnemen. Marin heeft er net een seizoen bij the Blues op zitten en kan onmogelijk tevreden zijn over zijn debuutjaar bij Chelsea. De aanvaller kwam tot slechts zes competitiewedstrijden, waarvan twee als basisspeler, en speelde zijn laatste wedstrijd in de Premier League op 9 februari. Toen deed hij maar een minuutje mee tegen Wigan Athletic.

Chelsea versterkte zich vorige week nog met André Schürrle en na een gesprek met José Mourinho kwam Marin tot de conclusie dat het beter was om zich te laten verhuren. Vorig jaar betaalde Chelsea nog naar verluidt acht miljoen euro voor de dribbelaar, die werd overgenomen van Werder Bremen en daarvoor nog voor Borussia Mönchengladbach had gespeeld. Hij heeft zestien interlands voor de Duitse nationale ploeg achter zijn naam staan.

Marko Marin komt simpelweg tekort voor Chelsea

Meer nieuws

'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie arriveert bij stadhuis van Eindhoven
27
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
8
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
28
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties