Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea-supporters stemmen op Twitter zeer positief over optreden Ziyech

Laatste update:

Op Twitter werd na afloop van het duel met FK Krasnodar in het miljardenbal een poll uitgeschreven door Chelsea, met Ziyech als duidelijke winnaar. De miljoenenaanwinst van afgelopen zomer ontving in totaal 59,3 procent van de stemmen. De overige kanshebbers Timo Werner (18,7 procent), Kai Havertz (14,2 procent) en Kurt Zouma (7,9 procent) bleven bij de verkiezing ver achter bij Ziyech. In totaal brachten 147.417 mensen hun stem uit.

In de Engelse media werd Ziyech eveneens overladen met complimenten. The Sun rept over een instant masterclass en de middenvelder ontvangt voor zijn optreden in Rusland een 9 als rapportcijfer. The Telegraph omschrijft de bijdrage van de voormalig Ajacied als 'briljant'. The Guardian komt met de term outstanding op de proppen, terwijl de London Evening Standard een 8 geeft aan Ziyech, het hoogste cijfer van alle spelers.

Het optimisme in de Engelse kranten staat niet op zichzelf, want ook manager Frank Lampard is blij met de aanwezigheid van Ziyech. "Hij leverde veel kwaliteit, rust in zijn spel en een dikverdiend doelpunt. Ik vind dat hij heel, heel goed heeft gespeeld als je bedenkt dat hij sinds maart, toen de Nederlandse competitie werd stopgezet, geen wedstrijd meer heeft gespeeld als basisspeler", zo liet de coach van Chelsea na afloop optekenen in de Engelse pers.

GOALLL HAKIM ZIYECH???

Geplaatst door voetbalzone op Woensdag 28 oktober 2020

Vond jij Hakim Ziyech ook de beste speler van Chelsea?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties