Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea-talenten overleven Franse stormloop en winnen UEFA Youth League

Laatste update:

Chelsea begon uitstekend aan de wedstrijd. Na tien minuten spelen opende Fikayo Tomori de score. Hij reageerde attent na een geblokte kopbal van teamgenoot Jake Clarke-Salter en schoot hard binnen. Twee minuten na de 1-0 kreeg PSG een uitgelezen kans om weer op gelijke hoogte te komen, maar doelman Brad Collins van Chelsea pakte de strafschop van Jean-Kevin Augustin.

De niet onverdiende gelijkmaker viel na 58 minuten spelen alsnog. Yakou Meité liet Collins kansloos met een prachtig schot van afstand. Kasey Palmer herstelde de leiding voor Chelsea twee minuten later alweer, waarna Paris Saint-Germain met alle macht probeerde om de 2-2 te forceren. De Fransen kregen een aantal enorme kansen, maar Collins hield zijn doel op wonderbaarlijke wijze schoon, waardoor de Engelsen de jeugdequivalent van de Champions League op hun naam schrijven.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
21
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties