Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea te sterk voor Koeman; teruggekeerde Jesus redt Man City

Laatste update:

Everton - Chelsea 0-3
De wedstrijd op Goodison Park begon stormachtig toen Dominic Calvert-Lewin na twee minuten al de paal naast Thibaut Courtois trof. Dit vormde echter niet de opmaat naar een kansenrijke eerste helft, want op pogingen van Eden Hazard en Romelu Lukaku gebeurde er weinig voor beide doelen. De twee Belgen schoten, in een eerste bedrijf waarin Everton overal bovenop zat en Chelsea geen moment rust gunde, echter beiden naast, waardoor the Toffees en the Blues met een brilstand de kleedkamer opzochten.

De tweede helft leek in eerste instantie dezelde kant op te gaan als de eerste, totdat Pedro van een meter of twintig een gaatje zag en uithaalde. Zijn geweldige streep in de kruising was Maarten Stekelenburg te machtig. Everton probeerde nog wel om weer aan te haken, maar slaagde er nauwelijks in echt gevaarlijk te worden. Gary Cahill gooide de wedstrijd vervolgens op slot: hij kreeg met nog tien minuten te gaan de bal voor zijn voeten en schoot raak. Via Willian, die knap bediend werd door Cesc Fàbregas, werd het vervolgens ook nog 0-3.

Sergio Agüero en Gabriel Jesus maakten de doelpunten voor Manchester City.

Middlesbrough - Manchester City 2-2
Middlesbrough heeft in de slotfase van het seizoen nog alles om voor te strijden en de ploeg van Marten de Roon liet tegen topploeg City dan ook zien dat het niet van plan was om de speelbal van de bezoekers te worden. Álvaro Negredo loste binnen het kwartier al het eerste waarschuwingsschot en ook De Roon zag een poging net over de lat verdwijnen. Negredo liet het Riverside Stadium zo'n vijf minuten voor rust vervolgens ontploffen: de Spanjaard mocht net binnen de zestien uithalen en knalde het leer via de binnenkant van de paal acher Willy Caballero.

In de tweede helft begon City weer aan te dringen en een schot van Raheem Sterling kon maar net geblokt worden. De Roon kwam vervolgens negatief in de schijnwerpers te staan toen Kevin Friend na een overtreding van de Nederlander naar de strafschopstip wees. Sergio Agüero benutte het buitenkansje en zette zijn ploeg weer op gelijke hoogte. Boro leek vervolgens dankzij Calum Chambers toch drie punten over te houden aan het treffen, maar dat was buiten de van een zware blessure teruggekeerde Gabriel Jesus gerekend. De net herstelde Braziliaan redde met een rake kopbal een punt voor the Citizens.

Pedro zet Chelsea Football Club met deze RAKET in de kruising op voorsprong! 🚀

Geplaatst door voetbalzone op zondag 30 april 2017

-
Denk jij dat Chelsea de titel nog gaat verspelen?

Meer nieuws

Verrassende kritiek op assistkoning Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
1
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
10
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
11
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
42
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
29
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties