Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Chelsea telt 49 miljoen euro neer en houdt Mahrez toch in Premier League'

Laatste update:

Mahrez had van de Algerijnse voetbalbond al toestemming gekregen om het trainingskamp donderdag te verlaten om een transfer af te ronden. Voor Algerije staat komende week de dubbele ontmoeting met Zambia op het programma. Naar alle waarschijnlijkheid zal Mahrez zich vrijdag weer melden bij de Algerijnse ploeg. Komende zaterdag staat eerst het uitduel met Zambia op het programma.

Zoals het er nu naar uitziet, zal Mahrez dan speler van Chelsea zijn. In een eerder stadium werd de vleugelaanvaller gelinkt aan onder meer Barcelona, Manchester United, AS Roma en Arsenal. Met name AS Roma wilde Mahrez erg graag binnenhalen, maar kon het niet eens worden met Leicester City over de transfersom. The Foxes bleven vasthouden aan een transfersom rond de vijftig miljoen euro.

De naderende transfer van Mahrez betekent slecht nieuws voor Danny Drinkwater. Chelsea was ook nadrukkelijk geïnteresseerd in de middenvelder, maar Leicester City is niet van plan om zowel Mahrez als Drinkwater te laten gaan. Drinkwater had woensdag een transferverzoek ingediend om een transfer naar the Blues te forceren.

Vind jij Riyad Mahrez een goede aanwinst voor Chelsea?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
2
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
3
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
49
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
74
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties