Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea telt 45 miljoen neer voor verdediger én haalt concurrent van Verbruggen

Laatste update:

De transfer van Disasi is in een stroomversnelling geraakt na de serieuze knieblessure van Wesley Fofana, die naar verwachting maandenlang uit de roulatie is. Bij Chelsea wordt Disasi herenigd met ex-Monaco teamgenoot Benoît Badiashile en moet hij verder de concurrentiestrijd zien te winnen van Thiago Silva, Levi Colwill, Trevoh Chalobah en jongeling Basir Humphreys.

Disasi verkaste in 2020 van Stade Reims naar Monaco, waar hij indruk maakte op de top van de Premier League. De 25-jarige Fransman werd ook begeerd door Manchester United. Daar zouden Harry Maguire en Eric Bailly mogen vertrekken, waar de blessuregevoelige Raphaël Varane ook een pijnpunt blijkt. Ook Newcastle United toonde interesse, maar vist dus achter het net bij de viervoudig Frans international.

Robert Sánchez
Naast de transfer van Disasi, mag ook Sánchez zich op korte termijn speler van Chelsea noemen. De keeper raakte vorig jaar op een zijspoor bij Brighton, daar manager Roberto De Zerbi de sluitpost op de bank zette ten faveure van Jason Steele. Bij Chelsea is men niet helemaal tevreden over Kepa Arrizabalaga. De Londenaren willen zijn landgenoot binnenhalen om de concurrentiestrijd te bevorderen. Eerder vertrok Édouard Mendy al naar Al-Ahli. Met de komst van Bart Verbruggen zouden the Seagulls niet onwelwillend tegenover het vertrek van de Spaanse doelman staan.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
0
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
6
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties