Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea tien punten los na treffers Hazard en Diego Costa in derby

Laatste update:

Dankzij een doelpunt van Eden Hazard leidde Chelsea bij rust al met 0-1. Dat was een verdiende voorsprong, ondanks het hoopgevende begin van West Ham aan de wedstrijd. Chelsea nam het initiatief gaandeweg de eerste helft over. The Blues hielden West Ham ook na het openingsdoelpunt in bedwang; de thuisploeg reageerde paniekerig en had na 45 minuten tegen een grotere achterstand aan kunnen kijken. Het doelpunt van Hazard was een van de eerste serieuze kansen van de wedstrijd.

Stofzuiger N'Golo Kanté veroverde de bal op de positie van linksback en schakelde direct om. Hij bereikte Hazard, die samen met Pedro voor een twee-tegen-drie-situatie zorgde op de vijandelijke helft. Het tweetal speelde zich er knap uit. Na een vlotte combinatie mocht Hazard afstormen op keeper Darren Randolph, die hij omspeelde om vervolgens aan te tekenen voor de 0-1. Voor het eerst sinds augustus 2013 was Pedro in drie opeenvolgende competitieduels goed voor een doelpunt of assist.

Chelsea kwam de wedstrijd niet zonder kleerscheuren door.

Via andere counteraanvallen kreeg de ploeg van Antonio Conte voor rust nog mogelijkheden om er 0-2 van te maken. De gewenste tweede treffer viel na rust alsnog. Een corner van Cesc Fàbregas werd verlengd door West Ham-middenvelder Pedro Obiang, waarna Diego Costa van dichtbij Premier League-doelpunt nummer 49 mocht maken. Na een uur zette West Ham volop druk, wat resulteerde in een beslissende ingreep van Victor Moses voor de doellijn en in een gevaarlijke kopbal van José Fonte.

Het was een van de weinig momenten waarop Chelsea echt in de problemen kwam. De koploper bleef verder vrij eenvoudig overeind en leek via Diego Costa op weg naar de definitieve beslissing. De clubtopscorer dwong Rudolph met een schot uit de draai tot een uitstekende redding. West Ham probeerde wel terug te komen in de wedstrijd, maar had veel moeite om door de hechte defensie van Chelsea te komen. Dat lukte pas in de blessuretijd. In het strafschopgebied werd Manuel Lanzini bediend door André Ayew en haalde de Argentijn doeltreffend uit. Het was te laat om de zege van Chelsea in gevaar te brengen.

Diego Costa heeft na zijn doelpunt tegen West Ham United dit seizoen in zestien verschillende Premier League-wedstrijden gescoord. Dat zijn er minstens vier meer dan elke andere speler in de hoogste Engelse afdeling! #chelsea #premierleague #wesche

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

-
Wordt Chelsea kampioen van Engeland?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
4
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
3
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
1
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
19
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties