Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea toont enorme kracht in duel met uitdager Arsenal

Laatste update:

Beide ploegen lopen over van het voetballend talent, maar het was toch vooral de strijd die de boventoon voerde op Stamford Bridge. Niet verliezen, of in ieder geval geen, of zo weinig mogelijk tegentreffers incasseren leek het credo, en het was dan ook niet verrassend dat het enige sportieve hoogtepunt voor rust voortkwam uit een strafschop. Eden Hazard werd in de 27e minuut gevloerd in de zestien door Laurent Koscielny, waarop de Belg zelf achter de bal ging staan en voor de 1-0 tekende. Even daarvoor eisten Arsène Wenger en José Mourinho alle aandacht op door openlijk de confrontatie met elkaar te zoeken.

Die onderlinge animositeit deed zich ook binnen de lijnen een paar keer gelden. Behoudens de charge van Koscielny op Hazard bijvoorbeeld bij Gary Cahill, die geluk had dat hij met een gele kaart wegkwam na een harde overtreding op Alexis Sánchez. Zo nu en dan werd er ook nog wel gevoetbald: Chelsea was af en toe dreigend via Costa, terwijl Jack Wilshere namens Arsenal een van de weinige goede mogelijkheden liet glippen. De middenvelder leek door te kunnen lopen naar Petr Cech, die even daarvoor de geblesseerde Courtois had vervangen, maar zijn aanname was ver onder de maat.

Na rust mocht Arsenal naar hartelust de bal hebben en laten rondgaan, maar de bezoekers uit het noorden van de Engelse hoofdstad slaagden er zelden in om de dichtgemetselde defensie van Chelsea te penetreren. Alleen kort na de onderbreking was Santi Cazorla gevaarlijk na een goede actie van Alexis, maar de Spanjaard werkte naast. The Blues hielden daarna simpel stand zonder zelf veel te ondernemen in de voorste regionen, maar kregen nog wel de beste kansen.

Zo kreeg Hazard na een razendsnelle combinatie met Costa de mogelijkheid om de wedstrijd te beslissen, maar het harde schot van de kleine Belg vloog net over. Vijf minuten daarna was het echter alsnog gedaan met de dadendrang van Arsenal: Cesc Fàbregas stuurde Costa weg met een prachtig en bekeken balletje, waarna de Premier League-topscorer ijskoud bleef en de bal over Wojciech Szczesny heen in het net tilde. De wedstrijd was daarmee gespeeld en bleef verder gespeend van hoogtepunten. Wel had Danny Welbeck in de slotfase met rood van het veld moeten worden gestuurd, maar evenals Cahill voor rust werd hij gespaard door arbiter Martin Atkinson.

-
Chelsea is dé titelfavoriet in Engeland

Meer nieuws

Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
34
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
7
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
9
PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
16
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0
Jahanbakhsh: 'Hij is bij Feyenoord als eerst in de gym en vertrekt als laatst'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties