Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea troeft Ten Hag af en tilt transferuitgaven over 200 miljoen heen

Laatste update:

Gusto stond al enige tijd in de belangstelling van Chelsea, dat nu beet heeft. De rechtsback vliegt zaterdag naar Londen om de medische keuring te ondergaan, waarna hij zijn verbintenis zal ondertekenen. Gusto zal per direct speler van Chelsea te zijn, maar the Blues laten de Fransman op huurbasis het seizoen bij Lyon afmaken. Gusto, die ook de Portugese nationaliteit bezit, kwam tot op heden 54 keer uit voor Lyon. De negentienjarige verdediger maakte onder toenmalig trainer Rudi García op 24 januari 2021 zijn debuut in de Ligue 1. Daarin kwam de aanvallend ingestelde back tot op heden tot zes assists.

Bij Chelsea zal Gusto concurreren met Reece James en César Azpilicueta. Met zijn komst heeft Chelsea onder meer Manchester United afgetroefd. Begin december maakte de Duitse tak van Sky bekend dat de ploeg van Ten Hag de tiener naar Old Trafford wilde halen, om meer concurrentie te bieden aan Aaron Wan-Bissaka en Diogo Dalot. RMC Sport bevestigde deze week nog dat United in de markt was voor Gusto, maar the Red Devils vissen dus achter het net.

Meer dan 200 miljoen aan aankopen
Het is zeker niet de eerste aankoop die Chelsea deze winter heeft gedaan. Mykhaylo Mudryk, David Datro Fofana, Andrey Santos, Benoît Badiashile en Noni Madueke zijn voor een bedrag van zo'n 180 miljoen euro neergestreken op Stamford Bridge. In tegenstelling tot Gusto zijn zij wél direct beschikbaar voor trainer Graham Potter. Eigenaar Todd Boehly wil daarnaast ook Enzo Fernández naar de club halen. De Argentijn, die furore maakte op het afgelopen WK, heeft bij Benfica naar verluidt een transferclausule ter waarde van 120 miljoen euro in zijn tot medio 2027 lopende contract staan.

Vind jij Malo Gusto een aanwinst voor Chelsea?

Meer nieuws

De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
71
'Slot raakt direct een van zijn Nederlandse spelers kwijt bij Liverpool'
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ajax en Feyenoord in strijd verwikkeld om aanvaller van Chelsea
16
'Ajax en PSV zetten zich schrap: United en Bayern jagen op zelfde target'
4
Sleutelspeler kan Manchester City verrassend genoeg verlaten in de zomer
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties