Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea uiterst voorzichtig: 'PSG is een ploeg die de finale kan halen'

Laatste update:

"We zijn vol vertrouwen, maar we weten ook dat het een lastige wedstrijd gaat worden. Paris Saint-Germain komt naar Stamford Bridge om te scoren", laat Courtois optekenen in de Engelse media. "Onze tactiek? We zullen zien wat de manager precies wil. Wat zeker is, is dat we niet kunnen afwachten. Goed verdedigen, maar niet spelen op 0-0. Als we een tegendoelpunt krijgen, wordt het erg lastig. We moeten gewoon proberen te scoren."

"Paris Saint-Germain is een uitstekende ploeg", gaat Courtois verder. "Een krachtige aanval, een goed middenveld, een solide defensie en een goede keeper. Het is een ploeg die de finale kan halen." Bij Chelsea zal veel afhangen van Eden Hazard, weet Courtois. "Hij zit nog niet op het niveau van Cristiano Ronaldo en Lionel Messi, die ver boven de rest staan. Hij heeft wel het potentieel om op dat niveau te komen, hij is nog maar 24 jaar oud."

-
Denk je dat Chelsea de Champions League gaat winnen?

Meer nieuws

Verrassende kritiek op assistkoning Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
1
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
10
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
11
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
42
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
29
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties