Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zwaar gehavend Man United doet wat het kan, maar verliest toch van Arsenal

Laatste update:

Manchester United begon met Sofyan Amrabat in de basis. De ploeg moest het tegen Arsenal stellen zonder aanvoerder Bruno Fernandes, Marcus Rashford, Mason Mount en een arsenaal aan centrumverdedigers. Casemiro begon centraal achterin naast Jonny Evans.

In de openingsfase ging de wedstrijd tussen Man United en Arsenal gelijk op. Alejandro Garnacho creëerde een aantal kleine kansjes voor zichzelf en Bukayo Saka zorgde voor dreiging aan Londense zijde.

Na twintig minuten in het duel openden de bezoekers dan toch de score. Casemiro hefte buitenspel op, waardoor Kai Havertz aan de zijkant van de zestien aangespeeld kon worden. De Duitser legde vervolgens breed op Leandro Trossard, die van dichtbij binnentikte.

In het restant van de eerste helft had Manchester United meer de bal en kwam het tot een aantal mogelijkheden, maar echt grote kansen wist de ploeg van Erik ten Hag niet bij elkaar te voetballen.

Ook in de tweede helft liet Arsenal het spel aan Manchester United. Kansen waren schaars. Wel kwam Garnacho een keer gevaarlijk naar binnen, maar hij schoot ver over. Namens Arsenal kopte William Saliba een corner over het doel.

In het laatste kwart schoten Casemiro en Antony nog in de handen van David Raya, en slalomde Garnacho weer de zestien in, om vervolgens naast te schieten.

In de 79e minuut kreeg Gabriel Martinelli de kans om de wedstrijd in het slot te gooien. De invaller schoot van buiten de zestien op doel, maar André Onana kon nog knap redding brengen.

Even later kreeg de Braziliaan weer een mogelijkheid. Een voorzet van Declan Rice viel in de kluts in zijn buurt, maar Amrabat kon net op tijd wegtikken. In de extra tijd kon Manchester United geen vuist meer maken, waardoor Arsenal de druk op Manchester City weer heeft opgevoerd.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

CONMEBOL introduceert nieuwe kleur kaart op Copa América 2024
4
Italië maakt voorselectie bekend: Fagioli na maandenlange schorsing opgeroepen
13
Man City verlengt met man die in vijf jaar pas twee keer speelde onder Guardiola
11
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68
'Bayern München hoort gigantische afkoopsom van Burnley voor Kompany'
46
Met deze profvoetballer is KNVB-scheidsrechter Shona Shukrula getrouwd
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties