Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea verdedigt 26 huurlingen: 'Kijk naar De Bruyne en Lukaku'

Laatste update:

Alhoewel het merendeel van de verhuurde spelers nog jong is, stalde Chelsea onlangs bijvoorbeeld Fernando Torres bij AC Milan. De Spaanse spits, de duurste aankoop ooit, valt echter niet in de categorie die Gourlay noemt. "Maar ik geef je twee voorbeelden: Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku. Die zijn beiden binnengehaald als spelers met potentie voor de toekomst. Ze maakten onderdeel uit van onze plannen, maar het werkte niet en we hadden de mogelijkheid om ze te verkopen. Dat was het beste voor de club en de spelers."

Volgens Gourlay zit er wel degelijk een idee achter het massaal uitlenen van spelers aan kleinere clubs, waaronder bijvoorbeeld Vitesse. "Het werkt niet zo van: 'oké, ga nu maar weg en we zien je over twaalf maanden wel'. We verhuren alleen spelers aan clubs die bereid zijn om dagelijks de voortgang met ons managementteam te bespreken. Dertig minuten nadat een wedstrijd is afgelopen, ontvangen wij een rapport over de prestaties van de speler. Dat is de reden dat ze zich ontwikkelen."

In beeld: het ongelooflijke aantal van 26 door Chelsea verhuurde spelers.

De UEFA zou paal en perk moeten stellen aan het aantal spelers dat mag worden verhuurd

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
3
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
2
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
17
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
50
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
31
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties