Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea vervult sportieve plicht en neemt Schalke 04 mee naar volgende ronde

Laatste update:

Chelsea - Sporting Portugal 3-1
Schalke 04 keek tegen een achterstand van twee punten aan ten opzichte van Sporting Portugal, dus de Duitsers konden alleen maar hopen dat het al geplaatste Chelsea de sportieve plicht zou doen. Dat deed de ploeg van manager José Mourinho, want na een kwartier was de wedstrijd tegen Sporting eigenlijk al gespeeld. Assistkoning Cesc Fàbregas was bij de eerste treffer eens niet de aangever, maar de afmaker. De Spanjaard benutte een strafschop na een overtreding van Ricardo Esgaio op Filipe Luís; voor Chelsea was het alweer de vierde strafschop van dit seizoen in de Champions League. Niet veel later zorgde André Schürrle met een schot in de onderhoek voor de 2-0.

Sporting, dat bij een nederlaag afhankelijk was van Schalke 04, wist dat het niets meer te verliezen had. Via Jonathan Silva kwamen de Portugezen weliswaar terug in de wedstrijd, maar niet lang daarna maakte Jon Obi Mikel aan alle onzekerheid een einde. De Nigeriaan scoort niet bijzonder vaak: het was pas zijn zesde goal ooit en sowieso zijn eerste in Europees verband.

Maribor NK - Schalke 04 0-1
Een overwinning van Chelsea op Sporting Portugal gaf Schalke een grotere kans om te overwinteren in de Champions League. Terwijl de Londenaren in de eerste helft de basis legden voor hun zege, had Schalke het echter vrij lastig tegen Maribor NK. Met een doelpuntloze ruststand mocht de ploeg van Di Matteo zich dan ook gelukkig prijzen. Maribor speelde beter voetbal, bij die Königsblauen was de communicatie vaak zoek, en de 1-0 leek een kwestie van tijd. Schalke hield echter stand en had pech dat Huntelaar vlak voor rust iets te gehaast te werk ging en de bal hoog over het doel van Jasmin Handanovic schoot.

Tien minuten na rust had Huntelaar het geluk niet aan zijn zijde. De Nederlander schoot op de paal, waarna de bal op de lijn door Zeljko Filipovic werd weggeschoten. Na ruim een uur spelen was het alsnog raak. Handanovic werkte een voorzet van Marco Höger niet ver genoeg weg, waardoor Meyer de bal tegen de touwen kon schieten: 0-1. De ploeg van Di Matteo gaf de wedstrijd daarna niet meer uit handen, hoe Maribor het ook probeerde.

-
Chelsea is een van de topkandidaten voor eindwinst in de Champions League

Meer nieuws

Stadionspeaker Roda JC legt voor de camera uit waarom hij enorme fout maakte
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
0
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
8
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
5
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
87
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties