Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea wil Manchester United evenaren: 'Dat wordt ontzettend lastig'

Laatste update:

"We hebben nog meer honger en toewijding dan vorig seizoen. Als we opnieuw kampioen willen worden, moeten we namelijk nog sterker zijn, want de andere teams zijn zich aan het ontwikkelen. Maar we hebben er alle vertrouwen in en de manager gelooft ook in het team. Hij heeft niet veel wijzigingen doorgevoerd, dus dat betekent dat hij tevreden over ons is en wij moeten zijn gelijk bewijzen", zegt Fàbregas in de Daily Mirror.

"We hebben Radamel Falcao en Asmir Begovic gehaald en enkele jonge spelers als Victor Moses zijn teruggekeerd. We hebben dus weer een goede ploeg, frisse benen. We hebben bovendien goed kunnen uitrusten omdat er geen EK of WK is gespeeld." Chelsea hoopt de eerste club te worden sinds Manchester United in 2009 die de Premier League-titel weet te prolongeren.

"Dat toont wel aan hoe ontzettend, ontzettend lastig het is om dat te realiseren", gaat Fàbregas verder in de boulevardkrant. "Het wordt interessant om United komend seizoen te volgen en dan zijn Arsenal en Manchester City er ook nog. In deze competitie wordt er veel van je gevraagd en daar moeten wij klaar voor zijn. Ik maak mij er geen zorgen over, want wij weten dat we goed zijn. We willen het allemaal goed doen, want als je het niet goed doet, speel je niet."

Denk jij dat Chelsea komend seizoen kampioen wordt?

Meer nieuws

VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
5
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
8
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
31
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties