Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Chelsea wil uiterlijk donderdag lastige 39 miljoen euro-transfer afronden'

Laatste update:

Chelsea heeft al enige tijd geleden laten weten dat men bereid is om het volle pond voor Diego Costa te betalen, maar desondanks verloopt de afwikkeling van de transfer erg traag. De club uit Londen, die daardoor enigszins gefrustreerd is, wil dat de Spaans international zich zo snel mogelijk op het WK kan concentreren, zo laat een bron binnen Chelsea aan de BBC weten. Diego Costa en Chelsea hebben aan de directie van Atlético laten weten dat ze het bod uit Londen moeten accepteren.

Diego Costa staat sinds 2006 al bij Atlético onder contract, maar werd in zijn eerste jaren uitgeleend aan Sporting Braga, Celta de Vigo, Albacete, Real Valladolid en Rayo Vallecano. Toen hij terugkeerde van zijn tijdelijke verblijf bij de stadsgenoot, begon hij aan de lopende band te scoren. In 135 officiële duels als Colchonero was hij goed voor 64 doelpunten. Chelsea kwam afgelopen seizoen maar tot 71 goals in de Premier League, liefst 31 minder dan kampioen Manchester City. Samuel Eto'o, Fernando Torres en Demba Ba namen 19 doelpunten voor hun rekening.

Diego Costa wordt een succes in de Premier League

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
21
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
3
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
32
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
14
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties