Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Chelsea wil winkelen bij Arsenal': 'Ik denk dat ik geen prioriteit ben'

Laatste update:

Chelsea zou van die situatie willen profiteren en er volgens de Daily Mirror aan denken om zich in de zomer bij de buurman te melden. Ramsey zelf hoorde nog niets van the Gunners over een eventuele nieuwe verbintenis: "Er is op dit moment niets te vertellen, ik denk dat ze op dit moment druk zijn met andere contracten", vertelde hij aan BT Sport, dat hem ook de vraag stelde of hij het idee had een prioriteit te zijn voor Arsenal: "Ik denk het niet."

Of Arsenal van plan is om mee te werken aan een zomers vertrek valt echter te bezien, aangezien trainer Arsène Wenger vrijdag tijdens een perspraatje aangaf bereid te zijn het risico op een transfervrij vertrek van Ramsey in 2019 te nemen: "Nee zeker niet", antwoordde hij op de vraag of de Londenaren het in dit geval anders zullen aanpakken. "Je wilt de problemen zeker aanpakken. Ik weet niet waar jullie naar op zoek zijn, wij willen dat de spelers blijven."

"We willen dat de spelers bij deze club blijven. Daarom heb ik het ook altijd over waarden. Deze club is gemaakt door de mensen die echt in het weefsel werken, als een van de weinige clubs ter wereld. We willen dat onze spelers trots zijn op de waarden die daardoor gecreëerd zijn. Ze zijn gebaseerd op hard werken, bescheidenheid en het verlangen om samen te werken. We willen dat de spelers die waarden adopteren, samenblijven en die waarden ook uitdragen. Dat is wat we willen, dat is wat ik wil. Dat is mijn droom."

Denk jij dat Aaron Ramsey in de zomer gaat vertrekken bij Arsenal?

Meer nieuws

Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
0
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
27
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
8
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties