Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea wint bij ploeg in vorm en kan zondag kampioen worden

Laatste update:

Chelsea wist dat het bij een overwinning op Leicester City nog maar een zege verwijderd was van de landstitel. Een overwinning op de laagvlieger was nog makkelijker gezegd dan gedaan, want met vier overwinningen op rij kon Leicester zich een van de best presterende ploegen van de Premier League noemen. De eerste kans was ook voor de thuisploeg, toen Esteban Cambiasso de bal meegaf aan Leonardo Ulloa. Het is dat de aanname van de Argentijn niet goed was, anders had hij oog in oog gestaan met Petr Cech, die voor het eerst sinds februari weer eens in de basis mocht beginnen van Chelsea.

Leicester City kreeg al snel in de eerste helft twee tegenslagen te verwerken, omdat zowel Andy King als Robert Huth van geblesseerd van het veld moest. De thuisploeg was er echter niet door uit het veld geslagen. Leicester City deed het gewoon prima en op slag van rust leek het al van de 1-0 te komen, maar Cech redde op een inzet van Paul Konchesky. Nadat Cambiasso de bal opnieuw in had gebracht blokkeerde Gary Cahill een poging van Jamie Vardy, waardoor de kans verloren ging. Diep in de blessuretijd van de eerste helft zou de 1-0 alsnog vallen, toen César Azpilicueta uitgleed en Marc Albrighton profiteerde.

Chelsea maakte geen goede indruk in de eerste helft, maar wat de lijstaanvoerder na de onderbreking liet zien was een stuk beter. Spits Didier Drogba, die door de afwezigheid van Diego Costa de spits mocht bevolken, tekende niet lang na de pauze voor de gelijkmaker. Dat deed hij op aangeven van Branislav Ivanovic. Cesc Fàbregas miste niet veel later een dot van een kans op 1-2.

De bezoekers leken genoegen te moeten nemen met een gelijkspel, maar tien minuten voor het eindsignaal besliste Terry, bezig aan een fantastisch seizoen bij Chelsea, anders. De aanvoerder prikte binnen en maakte zijn 38ste doelpunt in de Premier League, waarmee hij David Unsworth (onder meer Everton en West Ham United) evenaarde als meest scorende verdediger aller tijden in Engeland. Bovendien heeft Terry nu in alle vijftien seizoenen van de Premier League gescoord. Op aangeven van Fàbregas (diens zeventiende assist, zeven meer dan zijn naaste achtervolgers) ramde Ramires op fantastische wijze nog de 1-3 binnen.

Premier League
Leicester City
1 - 3
Chelsea

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
4
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
9
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties