Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea wint en voorkomt evenaring van reeks uit november 1993

Laatste update:

Het duurde weliswaar enige tijd voordat de wedstrijd op Stamford Bridge op gang kwam, maar de toeschouwers werden vervolgens wel op hun wenken bediend. In de achtste minuut nam Chelsea de leiding: Pedro werd na een geweldige lange bal van David Luiz voor Martin Dubravka gezet en verschalkte de doelman met een bekeken lob.

Newcastle liet zich vervolgens zeker niet onbetuigd en deed er alles aan om de achterstand nog voor het rustsignaal weg te poetsen. Zes minuten voor rust kregen the Magpies ook hun verdiende gelijkmaker. Na een corner van Matt Richie vanaf links kopte Ciaran Clark het leer in de linkerhoek achter Kepa Arrizabalaga: 1-1.

Ver esta publicación en Instagram

Eden Hazard is na zaterdagavond de tweede voetballer na Lionel Messi (16 goals en 10 assists) dit seizoen in de top vijf competities van Europa met dubbele cijfers qua doelpunten én assists: 10 en 10 #hazard #chelsea #edenhazard #chelseafc #premierleague #epl #messi #lionelmessi #cfc

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

Het tweede bedrijf ging furieus van start, met mogelijkheden voor Pedro en David Luiz, terwijl Christian Atsu ploeggenoot Salomon Rondón over het hoofd zag. Na 56 minuten spelen nam Chelsea wederom de leiding. Vijf verdedigers konden Hazard niet van de bal zetten, waarna hij Willian op links bediende. De Braziliaan maakte ruimte met zijn rechtervoet en mikte het leer heerlijk in de verste hoek achter Dubravka: 2-1.

De voltreffer van Willian was ook meteen doorslaggevend. Chelsea was niet bij machte om de voordelige marge uit te breiden, ondanks een goede kans voor Willian, terwijl Newcastle weliswaar goed verdedigde maar niet in staat was om in offensief opzicht iets uit te richten. Chelsea blijft na de zege vierde op de ranglijst, met 47 punten uit 22 duels. Newcastle verandert evenmin van positie. Het team van Rafa Benitez staat net onder de rode streep.

-
Denk jij dat Chelsea in de top drie gaat eindigen?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties