Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea woedend: 'Hij zal wel slecht slapen, want hij floot verschrikkelijk'

Laatste update:

Daar was Mourinho absoluut niet over te spreken. "Ik begrijp helemaal niets van de beslissing van de scheidsrechter", vertelde de Portugees tegen Sky Sports. "Wellicht heeft het te maken met de onterechte beschuldigingen van Sam Allardyce van West Ham United over duikelende Chelsea-spelers. Andere coaches zijn die uitspraken gaan herhalen en nu krijgen we in plaats van een strafschop een gele kaart."

Mourinho heeft de arbiter desondanks een hand gegeven en hem een fijne jaarwisseling gewenst. "Maar ik heb ook gezegd dat hij zich moet schamen." Speler in kwestie Fàbregas vond Taylor dramatisch fluiten. "De scheidsrechter floot bepaald niet de beste wedstrijd van zijn loopbaan en ik denk niet dat hij goed zal slapen vannacht. Hij floot verschrikkelijk."

-
Anthony Taylor floot verschrikkelijk

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties