Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea zet miljoenenaankoop op vliegtuig van China naar Engeland

Laatste update:

Chelsea en Kenedy besloten diep door het stof te gaan en publiekelijk hun excuses aan te bieden. Antonio Conte stelde echter geen prijs meer op de aanwezigheid van de linkspoot en zodoende heeft hij, afgezien van een geldstraf, het trainingskamp moeten verlaten, zo klinkt het. In de oefenwedstrijd tegen Arsenal, afgelopen zaterdag, werd Kenedy door een groot deel van het publiek uitgefloten.

De consequenties voor Kenedy zijn groot, zo valt in de dinsdagedities van diverse Engelse kranten te lezen. Sinds zijn komst naar Londen in 2015 heeft hij niet aan de verwachtingen kunnen voldoen. Hij kwam niet verder dan 22 optreden, waarvan slechts twee onder Conte. De ex-speler van Fluminense, dat acht miljoen euro ontving, werd afgelopen seizoen uitgeleend aan Watford, maar in januari werd de tijdelijke samenwerking stopgezet. Een gedragsprobleem was de oorzaak, zo werd beweerd. Een nieuwe uitleenperiode was al de bedoeling, maar Chelsea zou inmiddels neigen naar een definitieve transfer.

Kenedy stak onder meer de draak met een beveiliger ('Acorda China, vacilao', vertaling: 'Wakker worden, China. Idioot', schreef hij). Hij begeleidde verder een van zijn video's met de tekst 'Porra China', wat vrij vertaald 'fucking China' betekent.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties