Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea zwaait overbodige Michy Batshuayi uit voor huurperiode

Laatste update:

De 26-jarige Batshuayi raakte onder manager Frank Lampard uit de gratie bij Chelsea. De centrumspits speelde eind februari zijn laatste officiële wedstrijd voor the Blues en werd regelmatig buiten de wedstrijdselectie gelaten. Door de komst van onder meer Timo Werner van RB Leipzig werd het perspectief voor Batshuayi op speeltijd bij Chelsea nog kleiner. Het afgelopen seizoen speelde hij 25 officiële wedstrijden, waarin hij 8 keer scoorde en 3 assists gaf.

"Ik ben absoluut verheugd Michy weer te verwelkomen bij Crystal Palace", zegt de trotse clubvoorzitter Steve Parish van Crystal Palace. "Hij is een speler waar we al heel lang achteraan zitten. Tijdens zijn eerdere succesvolle periode hier heeft hij zich immens populair gemaakt bij de fans. Met andere Europese topclubs die streden om zijn handtekening zijn we enorm blij dat Michy ervoor heeft gekozen om terug te komen naar ons. Hij gaat ons proberen te helpen naar een hogere eindklassering en wil zelf volgend jaar met België naar het EK."

Ook manager Roy Hodgson is gelukkig met de komst van Batshuayi, wiens contract door Chelsea met een jaar verlengd is tot medio 2022. "Ik ben erg blij dat we Michy een nieuw seizoen gehuurd hebben. Hij maakte een grote impact bij de club in zijn vorige huurperiode, zij het slechts vijf maanden lang, en zorgde voor de dreiging voorin die we nodig hadden. We zijn ervan overtuigd dat hij weer veel doelpunten voor ons zal maken."

Meer nieuws

Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
1
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
11
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
7
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
31
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties