Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chery: 'Als je er dan bij zit, dan hoop je op die minuten'

Laatste update:

Vanaf de bank zag Chery hoe Nederland met 3-4 verloor van de Verenigde Staten. Hij vond het 'supermooi' om erbij te zijn, gaf hij na afloop te kennen aan RTV Noord. "Maar als je er dan bij zit, dan hoop je op die minuten die je kunt krijgen. Het is jammer dat 't niet is gelukt vandaag", erkent hij. Een kwartier voor tijd hoopte hij er nog op, maar toen zag hij dat Sneijder en De Jong erin zouden komen.

Misschien geeft Hiddink hem wel de kans tegen Letland, over zes dagen. Dat is echter een uitermate belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd en dus zal alles mee moeten zitten, wil Chery dán zijn vuurdoop in Oranje beleven. Hij is er in ieder geval wel klaar voor. "Het smaakt naar meer. Ik wil er bij blijven."

Denk je dat Tjaronn Chery wel minuten krijgt tegen Letland?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
5
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
7
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties