Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chery en Ogawa gidsen uitstekend NEC naar zege op Heracles Almelo

Laatste update:

Heracles kende een absolute doomstart in het Goffertstadion. Een voorzet vanaf rechts leverde in eerste instantie niets op, maar uit de daaropvolgende voorzet van Emil Hansson was het alsnog raak. Jizz Hornkamp kopte van dichtbij binnen en bezorgde Heracles zo de voorsprong. Bij NEC dacht men aan een vermeende overtreding van Stijn Bultman op Kodai Sano in de aanloop naar die goal, maar daar bleek geen sprake van te zijn: 0-1.

NEC kreeg al zeer snel de kans om op gelijke hoogte te komen. Brian De Keersmaecker wilde doelman Michael Brouwer aanspelen, maar zag Hansen daarbij totaal over het hoofd. De vleugelspeler van NEC wilde Brouwer omspelen, die echter rustig bleef en de bal voor de voeten van de aanvaller vandaan plukte.

Er viel genoeg te beleven in Nijmegen, waar Heracles na een kwartier op 0-2 dacht te komen. Jordy Bruijn dacht op aangeven van debutant Fredrik Oppegård de tweede Almelose goal te maken, ware het niet dat de treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. NEC was de bovenliggende partij in het restant de eerste helft, maar meerdere kansen werden onbenut gelaten. Dat kwam voornamelijk door Brouwer, die een uitstekende wedstrijd keepte.

Vlak na rust kreeg NEC de uitgelezen mogelijkheid om op gelijke hoogte te komen. Ogawa werd diep gestuurd door Chery, die een prima steekpass in huis had, en werd in zijn rug gelopen door Sven Sonnenberg. De bal ging op de stip en Ogawa benutte het buitenkansje zelf op zeer overtuigende wijze: 1-1.

Nog geen tien minuten later maakte NEC zijn tweede treffer van de avond. Een scherpe voorzet van Hansen werd binnengekopt door Ogawa, die de bal subtiel van zijn hoofd liet glijden: 2-1. Ook na rust lag het tempo hoog en was de wedstrijd vermakelijk. NEC speelde met overtuiging en dacht een tweede strafschop te krijgen.

Chery passte in de loop van Hansen, die de zestien in dribbelde en werd gevloerd door De Keersmaecker. Ogawa ging opnieuw achter de bal staan, maar moest toezien hoe arbiter Marc Nagtegaal de penalty veranderde in een vrije trap. Dat maakte voor uitblinker Chery, die via Hornkamp de 3-1 tegen de touwen schoot, niet uit. Chery was daarna ook nog dicht bij de 4-1, maar zijn fraaie uithaal werd uit de kruising getikt door Brouwer. In de slotfase kwam NEC niet meer serieus in de problemen.

Meer nieuws

Maker van eerste Almere City-goal ooit in Eredivisie stopt met profvoetbal
0
Ron Jans ziet 'hele interessante trainer' voor Ajax op eigen bodem
9
De Telegraaf weet welke Italiaanse topclub gaat voor Kenneth Taylor
35
Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
32
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
20
Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties