Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Chery maandag gekeurd bij Championship-club'

Laatste update:

Volgens Nijland bevinden de gesprekken zich zelfs al in een vergevorderd stadium. De bewindsvoerder van de Groningers doet nog geen mededelingen naar welk land Chery op weg is, laat staan om welke club het gaat. Eerder werd de 27-jarige Chery in verband gebracht met een aantal clubs uit het Midden-Oosten en Aston Villa.

Daarbij lijkt het logischer dat de speler zijn loopbaan voortzet in het zuidelijke of westelijke deel van Europa. Nijland liet zich eerder namelijk al wel ontvallen dat Chery sowieso in een topcompetitie aan de slag wil gaan. Later op de dag zal FC Groningen ongetwijfeld meer duidelijkheid verschaffen.

Update 17 juli 11.14 uur - 'Nieuw club Chery bekend: spelmaker op weg naar Championship'
Tjaronn Chery is volgens De Telegraaf op weg naar Londen. De spelmaker ondergaat daar maandag een medische keuring bij Queens Park Rangers, dat het afgelopen seizoen degradeerde uit de Premier League, maar meteen wil terugkeren. Mochten daarbij geen onvolkomenheden aan het licht komen, dan tekent de 27-jarige speler van FC Groningen volgende week een meerjarig contract. FC Groningen ontvangt naar verluidt drie miljoen euro voor de neo-international.

Is Tjaronn Chery geschikt voor de Premier League?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
148
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
351
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties