Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chery verrast met technisch hoogstandje: 'Nederland even wakker maken'

Laatste update:

"Ik dacht: het is lang geleden dat ik Nederland heb verlaten, dus ik wil de mensen in Nederland even wakker maken", vertelt de 33-jarige aanvaller lachend na de wedstrijd. "Ik gaf even een showtje. Ik ben nog steeds dezelfde speler. Af en toe moet je jezelf laten zien." Chery vond het leuk om tegen een Nederlandse club uit te komen en heeft al zin in de returnwedstrijd in De Kuip. "Het was leuk om de jongens te zien, maar jammer genoeg hebben we de drie punten niet gepakt."

Been is niet zo gecharmeerd van de acrobatiek van Chery. "Ik houd er niet zo van, maar goed, als hij het leuk vindt… Hij heeft branie en hij heeft kwaliteiten. Dat merk je aan alles: hoe hij het spel ziet, hoe hij de bal aanneemt… Het is een prima speler. Aan de bal was hij rustig en hij gaf een paar goede steekballen." Chery vond het jammer dat zijn kanonskogel op de lat niet enkele centimeters lager was. "De ballen van de Conference League zwabberen een beetje, dus ik besloot uit te halen. Helaas ging hij er niet in."

-

Meer nieuws

'Mislintat wil bij Dortmund opnieuw samenwerken met eerdere succesaankoop'
4
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
0
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
24
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
3
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
26
Ajax rondt komst van nieuwe keeper met status van toptalent af
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties