Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Chiellini is een beetje een zwijn, maar hij is geen dom zwijn'

Laatste update:

Ekdal bewaart goede herinneringen aan de stopper van de Italiaanse nationale ploeg. "Hij behandelde me, misschien niet als zijn kleine broertje, maar als een jeugdspeler. Hij reed me naar de training toen ik nog geen rijbewijs had, enzovoort. Maar op het veld kan hij een zwijn zijn hoor. Dat weet hij zelf ook, maar iedereen wil zo'n speler in zijn team hebben."

"We zullen proberen om hem op de kast te jagen, maar Giorgio is geen dom zwijn", gaat Ekdal verder. "Hij doet niet veel als hij de bal niet heeft, maar hij houdt ervan om een beetje te acteren en scheidsrechters te beïnvloeden. Het klassieke Italiaanse werk. Ik denk dat er voor ons niks anders opzit dan hetzelfde te proberen."

Ook kijkt Ekdal uit naar de ontmoeting met Gianluigi Buffon. "Hij is een geweldige vent. Hij is aardig en bekommert zich voortdurend om de jongere jongens. Ik heb alleen maar goede herinneringen aan hem", gaat hij verder in Expressen. "Hij wordt overal bewonderd, niet alleen in Italië, maar wereldwijd."

-

Meer nieuws

Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
2
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
1
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
1
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
0
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
10
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties