Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chiellini laakt vergelijking met Balotelli: 'Soms hoort hij zijn wekker niet'

Laatste update:

Eerder kwam al een deel van de biografie van Chiellini naar buiten waarin hij zich niet al te positief uitlaat over Balotelli. "Mario is een negatief persoon, zonder enig respect voor de groep. Tijdens het toernooi om de Confederations Cup van 2013 in Brazilië was hij nooit bereid om iemand te helpen. Hij verdiende echt een klap in zijn gezicht. Er waren mensen die zeiden dat hij bij de vijf beste spitsen van de wereld hoorde, maar voor mij heeft hij nooit bij de top tien of zelfs de top twintig gezeten."

"Balotelli heeft alleen het schot. Er zijn mensen die Moise Kean met hem vergeleken, de jongen zou rebels en niet te managen zijn. Maar hij is echt compleet anders dan Mario. Natuurlijk werd hij in de jeugd van Juventus geregeld gestraft. Maar toen hij in het eerste elftal speelde, toonde hij altijd respect richting de groep. Soms hoort hij zijn wekker niet en komt hij te laat, maar dat is gedrag dat eenvoudig te veranderen is", geeft Chiellini te kennen.

De twintigjarige Kean verruilde Juventus afgelopen zomer voor Everton, maar heeft met 1 doelpunt in 26 wedstrijden zijn draai nog niet helemaal gevonden in Engeland. "Hij is nog jong en komt naar een nieuw land, met een nieuwe taal, cultuur en speelstijl. Dat is moeilijk", zo neemt ploeggenoot Theo Walcott het in gesprek met Goal op voor de Italiaanse spits. "Het voelt alsof er veel druk wordt gelegd op een speler die daar niet om gevraagd heeft. Ze willen gewoon genieten van het voetbal, maar het heeft altijd tijd nodig om te wennen aan een nieuwe omgeving."

"Hij is een workaholic, soms doet hij echt bizarre dingen met de bal en hij is waarschijnlijk de sterkste gozer die ooit ben tegengekomen", vervolgt een lovende Walcott. "Yerry Mina is groot, maar Moise wint de strijd met hem. Ik was heel blij toen hij zijn eerste doelpunt maakte, want je zag de emotie op zijn gezicht. Hij heeft zo hard gewerkt, ook om de transfer te verdienen. Ik heb het zelf meegemaakt en weet hoe het voelt, ik weet dat hij hongerig is."

Ben jij het hiermee eens?

Meer nieuws

Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
3
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
0
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
65
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
12
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
21
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties