Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'China kwam al een paar keer voorbij, maar ik wilde alleen Ajax'

Laatste update:

"Dankzij mijn transfervrije status was er een scala aan opties. Maar ik wilde alleen naar Ajax. Een andere serieuze optie is er voor mij nooit geweest. China was al een paar keer eerder voorbij gekomen. Ik had daar geen trek in, net zo min als Amerika. Ook de familie zat daar niet op te wachten", legt hij uit op de website van zijn management Soccer Vision.

Huntelaar sprak voordat hij zich verbond aan Ajax met Peter Bosz, maar zag de oefenmeester daarna al snel naar Borussia Dortmund, de aartsrivaal van zijn oude club, trekken. Dat vormt echter geen probleem voor de spits: "Ik ben afgegaan op Ajax, niet op de trainer. Ik heb een gesprek gehad met Bosz. Als trainer sprak hij me zeker aan."

"Natuurlijk wilde ik weten wat zijn ideeën waren, met mij en de ploeg. Maar de trainer was niet leidend; ik heb bij Ajax niet voor een bepaalde coach gekozen." Huntelaar werd in eerste instantie gehaald als back-up voor Kasper Dolberg, maar schurkt de laatste weken steeds dichter tegen een basisplaats aan. Als hij echter een tijd niet speelt, is een rol bij Jong Ajax ook geen probleem: "Dat is allemaal in onderling overleg bespreekbaar. Als ik daar behoefte aan heb, zou ik dat wel doen."

Denk jij dat Klaas-Jan Huntelaar er goed aan heeft gedaan om voor Ajax te kiezen?

Meer nieuws

De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
71
'Slot raakt direct een van zijn Nederlandse spelers kwijt bij Liverpool'
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ajax en Feyenoord in strijd verwikkeld om aanvaller van Chelsea
18
'Ajax en PSV zetten zich schrap: United en Bayern jagen op zelfde target'
4
Sleutelspeler kan Manchester City verrassend genoeg verlaten in de zomer
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties