Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chinees reist 19.000 kilometer om Engelse negendedivisionist te bezoeken

Laatste update:

Wenbin zorgde in het computerspel ervoor dat de club de Premier League bereikte en onder anderen David Beckham, Ryan Giggs, Roberto Carlos en Edgar Davids contracteerde. Met zijn team won Wenbin onder meer de UEFA Cup en de Europese Supercup en zijn liefde voor Runcorn is dermate groot dat hij onlangs besloot een bezoek te brengen aan de club.

De Chinese voetbalfan Huang Wenbin heeft een reis van bijna 20.000 kilometer naar Engeland afgelegd. Zijn bestemming was niet Old Trafford of Anfield, maar de negendedivisionist Runcorn Linnets. Hij werd door Championship Manager verliefd op de club en kwam deze week kennismaken! #runcornlinnets

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

"De eerste keer dat ik had besloten om naar Runcorn FC te gaan was in 2015", zegt Wenbin in gesprek met de Daily Mirror. "Ik was bij Liverpool om de laatste wedstrijd van Steven Gerrard te zien en opeens zag ik het symbool van Runcorn. Ik zei tegen een vriend dat ik zou terugkeren om een bezoek te gaan brengen."

"Wij (Wenbin en zijn gezin, red.) hebben meer dan 24 uur gereisd om in Liverpool aan te komen vanaf Xiamen. We misten de bus en raakten ook nog de weg kwijt. We hebben drie uur lang gezocht naar het stadion. Het zal wel aan mijn slechte Engels hebben gelegen", aldus Wenbin, die werd opgewacht door voorzitter Mark Buckley. "Ik voelde me vereerd, hij is een oprechte en aardige man", zegt de preses. "Het waren fantastische uren. Hij heeft me al tig foto's gestuurd en heeft ook zijn ervaring gedeeld. Nu heb ik een penvriend voor het leven. Het is echt een goede vent."

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
88
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties