Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Complete leegloop dreigt voor Vitesse: al deze spelers willen weg

Laatste update:

Mocht Vitesse de huidige crisis overleven, dan moet het komend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie proberen om terug te keren naar de Eredivisie. Een lastige opgave, daar de club weinig geld te besteden heeft en een groot aantal spelers heeft aangegeven te willen vertrekken uit GelreDome.

John van den Brom, die vanaf volgend seizoen met de scepter zwaait in Arnhem, moet dus vrijwel helemaal opnieuw beginnen. "Ze willen niet de Keuken Kampioen Divisie in, zo is me gemeld. Er zal voor hen dus beweging op de transfermarkt moeten komen." Van aanvoerder Marco van Ginkel was al bekend dat hij Vitesse zou gaan verlaten. Davy Pröpper zet een punt achter zijn loopbaan.

Ook Nicolas Isimat-Mirin, Markus Schubert en Toni Domgjoni vertrekken. Bovendien komen ook huurlingen Kacper Kozlowski, Adrian Mazilu, Fodé Fofana, Paxten Aaronson, Anis Hadj-Moussa, Ramon Hendriks, Mexx Meerdink en Joel Voelkerling Persson niet meer terug.

Enzo Cornelisse, Thomas Buitink, Gyan de Regt en Miliano Jonathans, die allen al jaren bij de club zitten, hebben nog een doorlopend contract.

Theo Janssen is tegenwoordig actief als scout bij Vitesse en gaat samen met Van den Brom en algemeen directeur ad interim Edwin Reijntjes de selectie van volgend seizoen vormgeven. Van den Brom geeft aan dat het behalen van de play-offs in de Keuken Kampioen Divisie voorlopig de doelstelling is.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Willy Dullens (79), viervoudig Oranje-international, overleden
0
Lukas Podolski komt met 'genadeloze bespotting' van Memphis Depay
0
Polen zijn woedend om actie van Koeman vlak voor de wedstrijd tegen Nederland
13
Perez is enorm gecharmeerd van één speler in Oranje: 'Steengoed, weergaloos'
6
Wijnaldum legt uit waarom zijn invalbeurt bij Nederland - Polen niet slaagde
25
Ten Hag bevestigt naam van andere grote trainer met wie Man United sprak
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties