Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chivu zet wegens slepend blessureleed punt achter imposante loopbaan

Laatste update:

Chivu stond vorig seizoen maandenlang aan de kant vanwege voetklachten en werd in de zomer voor de derde keer geopereerd. Het herstel van de linkspooot ging echter minder snel dan verwacht en derhalve heeft hij besloten een punt achter zijn carrière te zetten. De 75-voudig international beschikte in Giuseppe Meazza al over een aflopend contract. Naar nu blijkt heeft Chivu zijn laatste officiële wedstrijd op 5 mei 2013 gespeeld: in de met 3-1 verloren uitwedstrijd tegen Napoli maakte hij de 90 minuten vol.

Cristi is in Nederland vooral bekend van zijn periode bij Ajax. In 1999 maakte de achterhoedespeler de overstap van Universitatea Cluj naar Amsterdam en hij werd vlot basisspeler. Chivu werd één keer kampioen van de Eredivisie en won tevens de KNVB-Beker en de Johan Cruijff Schaal. AS Roma legde Chivu in 2003 voor 18 miljoen euro vast en sinds 2007 kwam hij uit voor Internazionale.

Meer nieuws

Vermoedelijke XI Borussia Dortmund - Real Madrid: Emotioneel duel Reus en Kroos
22
'Wieffer staat voor vertrek bij Feyenoord; gesprekken met eerste clubs lopen'
25
Moet Kroes werk maken van ex-Ajacied? Publiekslieveling is transfervrij
14
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Driessen raadt Ajax transfer af: 'Wat heeft hij nog in Nederland te zoeken?'
16
Wesley Sneijder noemt één grote afwezige in EK-selectie Nederlands elftal
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties