Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chong schittert met twee doelpunten en schakelt PSV uit

Laatste update:

Tahith Chong was vrijdag van goudwaarde voor het team van de Schotse manager Ricky Sbragia, want de negentienjarige rechtsbuiten scoorde twee keer. Het andere doelpunt kwam op naam van aanvoerder Scott McTominay. Alle doelpunten werden gemaakt in het eerste kwartier.

Chong, international van Jong Oranje, maakte begin januari in de FA Cup-wedstrijd tegen Reading (2-0 winst) zijn debuut in het eerste van manager Ole Gunnar Solskjaer. De linkspoot viel na ruim een uur voetballen in voor Juan Mata. Na afloop sprak Chong van 'een speciaal moment': "Ik heb hard gewerkt om hier te komen en mijn familie en de club hebben me daar goed bij geholpen."

Chong kreeg de opdracht mee om vooral te genieten: "Ik was erg trots toen ik daar stond. Ik heb er heel erg veel plezier aan beleefd en de trainer zei ook dat ik dat moest doen. Hij zei dat ik er gewoon van moest gaan genieten, dat ik de bal moest opzoeken en er de goede dingen mee moest doen." Overigens kwam de achttienjarige Millen Baars vrijdag niet in actie; de rechtsbuiten kampt met een blessure.

Denk jij dat Tahith Chong gaat slagen bij Manchester United?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
107
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
9
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
10
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
9
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
11
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties