Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chris Woerts onthult spectaculair salaris van Sébastien Haller

Laatste update:

"Hij gaat rond de vijf miljoen per jaar verdienen, inclusief bonussen", meldt Woerts bij het praatprogramma. Ook met inhoud van de contractuele bonussen is hij bekend. "Ajax moet daarvoor kampioen worden en overwinteren in de Champions League. Hij zit rond het niveau-Dusan Tadic, die op vier miljoen zit, maar met bonussen komt hij ongeveer uit op vijf miljoen. Het is echt de duurste speler van de Eredivisie." Toch gaat Haller er financieel wel op achteruit, vermoedt Woerts. "Ik denk dat hij bij West Ham United nog wat meer verdiende."

Zondag werd door analist Ronald de Boer van ESPN gespeculeerd over de hoogte van het salaris van Haller. De techniektrainer uit de jeugdopleiding van de club zei te denken dat Haller bruto zes miljoen euro gaat verdienen. Kenneth Perez noemde dat een 'knettergek' bedrag. Marc Overmars, de directeur voetbalzaken van Ajax, wilde niet ingaan op de speculatie. "Jullie experts denken altijd zoveel te weten. Het is niet belangrijk", zei Overmars. "Het is wel iets meer dan in de tijd dat Ronald bij Ajax zat", voegde hij lachend toe.

Bij Veronica Inside laat Wim Kieft blijken hoge verwachtingen te hebben van Haller. "Ajax heeft nu een goede spits. Dat kan niet missen. Hij moet 20 à 25 goals per jaar kunnen maken en hij kan ook nog voetballen, dus het zal wel een goede aankoop zijn", voorspelt de voormalig spits, die snapt waarom Ajax de portemonnee trekt. "Hij heeft die specifieke kwaliteiten die ze bij Ajax zo belangrijk vinden. Hij is sterk, hij is een aanspeelpunt...", somt hij op. Ook Johan Derksen denkt dat Ajax in potentie een goede investering doet. "Twintig miljoen investeren in een kampioenschap en het behalen van de Champions League is doordacht beleid, als het lukt."

Vind je de aankoop van Sébastien Haller verstandig van Ajax?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties