Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chris Woerts vermoedt andere reden achter afketsen Mohamed Ihattaren

Laatste update:

"Onze club nodigde onlangs voetballer Mohamed Ihattaren, met wie we het eens waren over een contract, uit bij Samsun om een gezondheidscheck te ondergaan en een contract te ondertekenen", schreef Samsunspor eerder deze donderdag. "Onze club heeft de transfer opgegeven omdat de speler de eerder overeengekomen voorwaarden wilde wijzigen en onaanvaardbare verzoeken deed", zo liet Samsunspor weten. Ihattaren tekende een vierjarig contract, maar is nu dus weer transfervrij.

"Hij is net zo dik als Wesley Sneijder!", zegt Woerts na het zien van de beelden van Ihattaren, die maandag nog groots werd onthaald door de supporters van Samsunspor. Op beelden op internet was te zien hoe zich een grote groep fans verzamelde om het gevallen toptalent te ontvangen. Ihattaren zette onder meer een liedje in en ging op de foto. Ook werden er fakkels ontstoken. "Als je naar Turkije gaat voor een contract is het allemaal in kannen en kruiken", gaat Woerts verder. Hij denkt dat de gebrekkige fitheid van Ihattaren alles te maken heeft met het kortstondige Turkse avontuur. "Je voltooit de medische keuring en dan word je gepresenteerd. Dus er is gewoon iets anders gebeurd rond hem... Hij is gewoon niet fit genoeg."

Vrijdag maakte Juventus bekend dat de verbintenis van de Utrechter in Turijn, die nog tot medio 2025 liep, werd verscheurd. Middels een korte tweet nam la Vecchia Signora afscheid van Ihattaren. "Het contract dat Mohamed Ihattaren aan Juventus bond is met wederzijds goedvinden officieel beëindigd. Succes Mohamed", zo luidden de woorden van de club. Ihattaren lag sinds 2021 vast bij Juve, dat destijds 1,9 miljoen euro aan PSV overmaakte. Het werd geen gelukkig huwelijk. Uiteindelijk kwam hij geen minuut in actie voor Juventus, en verhuurperiodes bij Ajax en Sampdoria mislukten ook faliekant.

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
0
Terugkeer van Stefan de Vrij bij Feyenoord is 'totaal niet aan de orde'
36
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
67
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
11
Spandoek komt Denzel Dumfries duur te staan: rechtsback moet boete betalen
38
Pak 50x je inzet als FC Twente zondag wint van PEC Zwolle!
0

Meer sportnieuws

Drop je voorspellingen ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties