Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chris Woerts: 'Wat een huilebalk! Hij moet z'n mond houden, die wijsneus'

Laatste update:

Woerts is van mening dat de voetbalsters gezien de kwaliteit op de Nederlandse velden helemaal niet het recht hebben om onder de noemer 'Betaald voetbal = betaald worden' protest aan te tekenen.

"Het is lachwekkend! De KNVB heeft gezegd dat iedere BVO een vrouwenelftal moet hebben. Maar zoveel talent is er helemaal niet in Nederland, waardoor je die versplintering krijgt", zei hij enkele dagen geleden bij Vandaag Inside.

"De goede speelsters spelen in het buitenland, trouwens ook voor heel weinig geld", voegde Woerts daaraan toe. "Maar die dames moeten hun mond houden, want die kunnen amper de bal van A naar B spelen!"

Andries Jonker, de bondscoach van de Oranje Leeuwinnen, had de harde woorden van Woerts ook meegekregen en nodigde de sportmarketeer daarop uit om naar een training te komen kijken om te bepalen of het inderdaad zo slecht is als hij denkt.

"Wat een huilebalk is dat", reageerde Woerts dinsdagavond fel bij Vandaag Inside. "Nodigt hij me via de pers uit om een training bij te wonen. Hij moet z'n mond houden, die wijsneus."

"Het niveau van de Eredivisie Vrouwen is laag, daar zijn we het allemaal over eens. Die wijsneus weet het dan weer beter. Gratis geld bestaat niet, ze willen gesubsidieerd worden maar dat gaat never nooit gebeuren", aldus Woerts.

Meer nieuws

De Gelderlander: 'Vitesse krijgt eigenaren uit twee verschillende landen'
0
VZ Kort: Porteous hoort schorsing na rode kaart in openingsduel met Duitsland
77
Süleyman Öztürk: 'Het is de meest onderschatte speler van Nederlands elftal'
21
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: België trapt maandag af
0
Live meepraten op het EK: België - Slowakije
88
Roemenië begint EK 2024 met verrassende en ruime zege op teleurstellend Oekraïne
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties