Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Howe ontsteekt na verloren duel met Manchester United in tirade over VAR

Laatste update:

Premier League-clubs krijgen 6 juni zo de mogelijkheid om te stemmen over het al dan niet afschaffen van de videoscheidsrechter in de Premier League, zo schreef David Ornstein woensdag namens The Athletic.

Als 14 van de 20 clubs instemmen met het afschaffen van de videoscheidsrechter, wordt de motie van Wolves aangenomen en voetbalt men in Engeland volgend seizoen dus zonder videoscheidsrechters.

Wat Howe betreft, is dat misschien niet eens een heel gek idee. De Engelse manager liep na afloop van het verloren duel met Manchester United (3-2) helemaal leeg over het optreden van de VAR.

Zijn woede stamde voort uit een in diens optiek penaltywaardige overtreding op Anthony Gordon. Sofyan Amrabat raakte duidelijk de enkel van de Engelse vleugelaanvaller, maar arbiter Rob Jones wuifde het weg.

Tot onbegrip van Howe. "Ik heb het teruggekeken en het is een overduidelijke penalty", foeterde Howe na afloop op de persconferentie. "Ik begrijp niet waarom de VAR zich er niet mee bemoeid heeft, dat is zijn baan."

"Ik denk nog steeds hetzelfde over de VAR. Ik vind het fijn dat de macht bij de scheidsrechters ligt, zelfs als dat betekent dat ze een strafschop missen, zoals vandaag er een was."

Ook het slachtoffer zelf was verbolgen over het niet ingrijpen van de VAR. "Het kan gebeuren dat de scheidsrechter een verkeerde beslissing maakt, maar ik snap dan niet wat het nut is van de VAR."

Moet de VAR afgeschaft worden?

Meer nieuws

Wat als Vitesse omvalt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
41
Vermoedelijke XI Borussia Dortmund - Real Madrid: Emotioneel duel Reus en Kroos
5
Cristiano Ronaldo is emoties niet de baas en barst in tranen uit na bekerfinale
18
Gakpo heeft geen beeld van Slot: 'Dan ga ik toch niet zomaar iets roepen?'
3
Zien: Ronaldo (39) steelt met acrobatische omhaal bijna de show in bekerfinale
35
Lieke Martens neemt geëmotioneerd afscheid van thuispubliek bij zege Leeuwinnen
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties