Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Christian Eriksen duikt plots op bij Zwitserse derdeklasser FC Chiasso

Laatste update:

Eriksen werd afgelopen zomer tijdens het EK-duel tussen Finland en Denemarken getroffen door een hartstilstand. Er werd vervolgens een defibrillator bij hem aangebracht, maar volgens de regels van de Italiaanse voetbalbond mag je daarmee niet in de Serie A spelen. Inter was daarop genoodzaakt het contract van de middenvelder te verscheuren. Sindsdien wacht Eriksen op een nieuwe club. De meest recent opgedoken beelden zijn afkomstig uit Ticino, waar de Zwitserse club FC Chiasso zich huisvest. De club bevindt zich op een klein uur rijden van Milaan.

Eriksen verscheen begin deze maand ook al bij zijn oude club Odense BK op het trainingsveld, waar hij in het bijzijn van een personal trainer reeds met de bal zou trainen. De spelmaker deed volgens het Deense BT enkele pass- en trapoefeningen, maar bronnen binnen de club meldden dat het speerpunt vooral bij cardiotraining lag. Eriksen stond sinds januari 2020 onder contract bij Inter. Volgens transferexpert Fabrizio Romano is een terugkeer bij Ajax voorlopig uitgesloten. De Amsterdammers hebben zich niet bij hem gemeld.

Meer nieuws

'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
2
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
0
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
15
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
3
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
47

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties