Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Christian Eriksen en Kasper Dolberg stellen teleur tegen België

Laatste update:

De Belgen begonnen sterk aan de wedstrijd en kwamen al vroeg op voorsprong. Doelman Kasper Schmeichel van Denemarken tikte een vrije trap van Yannick Carrasco nog tegen de lat, maar in de daaropvolgende corner was het wél raak. Dries Mertens slingerde de bal de zestien in, waar Denayer in opmerkelijk veel vrijheid kon intikken: 0-1.

Meer: Denemarken onthult EK-selectie: Vijf voormalig Eredivisionisten van de partij

In het restant van de eerste helft slaagde België er niet in de wedstrijd te domineren. Denemarken deelde een speldenprikje uit in de persoon van Eriksen, die doelman Simon Mignolet redding zag brengen op een schot van afstand. De Belgische keeper was daarna een bron van onrust in de opbouw van de Rode Duivels. Mignolet liet zich de bal ontfutselen door Kasper Dolberg en had geluk dat de bal naast zijn doel rolde.

Wat opviel was dat Eriksen, die bij zijn club Internazionale nauwelijks aan spelen toekomt, moeite had om de kar te trekken bij Denemarken. De spelmaker leidde een kwartier voor tijd zelfs een gevaarlijke counter van België in met een zwakke breedtepass. Romelu Lukaku was daardoor weg, maar zag zijn schot gekeerd worden door Schmeichel. Vlak daarna besliste België het duel alsnog. Mertens kon de bal in de rebound binnen schieten, nadat Youri Tielemans nog met grote moeite was afgestopt door de Denen: 0-2.

-

Meer nieuws

Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
0
Gepromoveerd NAC Breda wijdt slechts 10 woorden aan bijzonder 'wedstrijdverslag'
10
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Chris Woerts houdt zich niet in en pakt Memphis Depay online in één zin hard aan
8
Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties